تبلیغات
کار وفناوری زابل - باغبانی، دامداری و صنایع غذایی واحد 8 سال سوم
 
کار وفناوری زابل
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زهرا سنچولی
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


1- چه تفاوتی میان درختان و سایر نباتات وجود دارد؟

2- معمولا دخالت بر روی درختان میوه به چه صورت هایی است؟

3- چه چیزی باعث تغییر و تحول در علم باغبانی شده است؟

4- در زندگی هیچ گروهی از گیاهان به اندازه...........دخالت نمی شود.

5- قسمت های اصلی یک درخت کدامند؟

6- ریشه درختان معمولا به چه صورت هایی در خاک نفوذ می کنند؟

7- شکل تاج درختان معمولا به چه شکل هایی است

8- هدف از پرورش هر یک از درختان (سپیدار، سیب، گرد، اقاقیا و نارون، کائوچو) را بنویسید.

9- معمولا درختان به چه روش هایی تکثیر می شوند؟

10- متداول ترین روش تجاری برای تکثیر درختان کدام است؟

11- قبل از احداث باغ باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

12- معمولا فاصله درختان در باغ ها به چه عواملی بستگی دارد؟

13- در هنگام کاشت درختان باید به چه نکاتی توجه شود؟

14- طرح کاشت درختان یعنی چه؟

15- معمولا درختان را در چه طرح هایی می کارند؟

16- طرح کاشت درخت به چه عواملی بستگی دارد؟

17- برای انتقال نهال به زمین اصلی چگونه عمل می شود به طور خلاصه بنویسید؟

18- منظور از عملیات داشت در پرورش درختان چیست؟

19- مقدار سرعت حرکت آب در خاک به چه عواملی بستگی دارد؟

20- برای کاشت یک نهال چگونه اقدام می شود؟

21- روش آبیاری کرتی یا غرقابی را شرح دهید.

22- روش آبیاری تشتکی را توضیح دهید.

23- متداول ترین روش آبیاری تحت فشار روش...........است.

24- در روش آبیاری قطره ای چه کاری انجام می شود؟ و تعداد قطره چکان ها را بنویسید. 

25- هرس کردن درختان یعنی چه؟

26- زمان هرس کردن چه موقعی است؟

27- جنگل طبیعی و جنگل مصنوعی را شرح دهید.

28- برای هر یک از درختان مناطق(سردسیری، نیمه گرمسیری، کویری، گرمسیری) مثال بزنید.

29- در بین حشرات کدام حشره ها نقش بیشتری در زندگی انسان دارند و محصول آنان را بنویسید.

30- از زنبور عسل چه محصولاتی بدست می آید؟

31- یکی از فواید بسیار مهم زنبور عسل چیست؟

32- غذای زنبور عسل از چه طریقی تامین می شود؟

33- در روش طبیعی تغذیه زنبور از چه چیزی استفاده می شود؟

34- در تغذیه مصنوعی از چه چیزی استفاده می شود؟

35- غلظت شربتی که به زنبور ها داده می شود به چه چیزی بستگی دارد؟ بامثال.

36- چرا در برخی از مواقع زنبور داران به زنبور ها شربت تشویقی می دهند؟

37- چرا ملکه قدیمی در یک روز آفتابی به همراه تعدادی از زنبور ها از کندو خارج می شود؟

38- چرا رعایت بهداشت در مورد زنبور های عسل بسیار مهم است؟

39- برای پیشگیری از بروز بیماری در کندو چه اقداماتی باید انجام گیرد؟

40- از کرم ابریشم برای تولید........در صنعت استفاده می شود.

41- از روغن شفیره در چه کار هایی استفاده می شود؟

42- دوره زندگی کرم ابریشم را بنویسید؟

43- محل پرورش کرم ابریشم...........است.

44- مرحله تنیدن پیله چگونه مرحله ای است؟

45- آبزیان به چه حیواناتی گفته می شود؟

46- آبزیان به چند دسته تقسیم می شوند؟

47- آبزیان جانوری به چند دسته تقسیم می شوند؟

48- ویژگی های گوشت ماهی را بنویسید؟

49- آبزیان یکی از عمده ترین منابع تامین..........مورد نیاز بدن انسان است.

50- از آبزیان چه استفاده هایی می شود؟

51- ماهیان پرورشی به چند دسته تقسیم می شوند؟

52- ویژگی ماهیان گرمابی را با ذکر مثال بنویسید؟

53- ویژگی ماهیان سردابی را با ذکر مثال بنویسید.

54- در انتخاب محل استخر ماهیان گرمابی باید به چه نکاتی توجه کنیم.

55- برای آماده کردن استخر پرورش ماهی چه کار هایی را باید انجام دهیم؟

56- غذای ماهی به چند روش تهیه می شود؟

47- به چه نوع غذا هایی غذای زنده طبیعی می گویند؟

58- چگونه می توان در پرورش ماهی گرمابی تولید غذای زنده را افزایش داد؟

59- هر یک از انواع ماهیان گرمابی (ماهی علف خوار«آمور»، کپور نقره ای، کپور سرگنده«بیگ هد»، کپور ماهی) از چه نوع غذای زنده ای استفاده می کنند؟

60- چرا رعایت موارد بهداشتی در پرورش ماهی اهمیت زیادی دارد؟

61- رعایت چه مواردی در پرورش ماهی از بروز بیماری در آن ها جلوگیری می کند؟

62- تکثیر ماهی به چند روش صورت می گیرد نام ببرید و هر کدام را توضیح دهید؟

63- چه عواملی باعث شده تا افراد بیشتری بتوانند در بخش های کشاورزی و دام پروری فعالیت کنند؟  

64- هدف از نگهداری مواد غذایی چیست؟

65- منظور از روش نگهداری در صنایع غذایی چیست؟

66- چهار مورد از روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله گرما را نام ببرید.

67- کمپوت چیست؟

68-مارمالاد میوه را تعریف کنید.

 69-علت استفاده از آبلیمو در تهیه مارمالاد چیست؟

 70-کنسرو چیست؟

 71-سه نوع مایع که در تهیه کنسرو به کار می روند را نام ببرید.

 72- مربا چیست؟

73- یکی از متداول ترین و قدیمی ترین روش های حفظ غذا را بنویسید.

74- نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما و انجماد چه مزایایی دارد؟

75- روش های مختلف انجماد مواد غذایی را نام ببرید.

76- چرا بلا فاصله از صید ماهی آن را منجمد می کنند؟

77- برای انجماد ماهی چه کار هایی را انجام می دهند؟

78- چگونه می توان ماهی منجمد را مدت ها در فریزر نگهداری کرد؟

79- منظور از خشک کردن  چیست؟ 

80- اساس کار خشک کردن میوه و سبزی چیست؟

81- روش های خشک کردن میوه و سبزی را بنویسید.

82- علل اصلی خشک کردن مواد غذایی چیست؟ (4مورد)

83- منظور از بسته بندی مواد غذایی چیست؟

84- بسته بندی مواد غذایی چه فوایدی دارد؟ (3مورد)

85-   مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
شنبه 28 بهمن 1391
زهرا سنچولی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.