تبلیغات
کار وفناوری زابل - واحد 8 – کشاورزی پایه سوم
 
کار وفناوری زابل
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زهرا سنچولی
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


الف- باغبانی

1- تحول و دگرگونی در علم باغبانی از چه زمانی آغاز شد؟

2-با شروع انقلاب صنعتی چه تحولی در باغبانی صورت گرفت؟

3- اولین تفاوت اساسی و عمده بین درختان و سایر نباتات را بنویسید.

4- در زندگی هیچ گروهی از گیاهان به اندازه.................... مخصوصا................. دخالت نمی شود.

5- انسان به چه صورت هایی در زندگی درختان دخالت می کند؟

6- چرا باغداری به شیوه قدیمی پاسخ گوی رقابت در بازار جهانی نیست؟

7- سه قسمت اصلی یک درخت را نام ببرید.

8- در بیش تر درختان رشد ریشه ها در داخل خاک با چه چیزی تناسب دارد؟

9- ریشه درختان مناطق کویری چگونه در خاک پایین می روند، چرا؟

10- شکل های مختلف تاج درختان را نام ببرید.

11- به چه قسمتی از درخت ساقه یا تنه می گویند؟

12- هدف از پرورش هر یک از درختان زیر را بنویسید.

الف- سپیدار (......................) ب- گردو (....................)

ج- سیب (....................) د- نارون و اقاقیا (.....................)

ه- کائوچو (...........................)

13- چرا در منطقه ای از کشور مرکبات و در منطقه ای دیگر خرما پرورش داده می شود؟

14- برای تاثیر عوامل محیطی بر زندگی گیاهان و درختان سه مثال بزنید.

15- گل بعضی از درختان مانند.................و................. پرچم یا مادگی ندارد؟ 16- تفاوت درختان نر و ماده را بنویسید.

17- درختان دو پایه را تعریف کنید.

18- در چه صورت گل های درختان دو پایه بارور شده و میوه حاصل می شود؟

19- چگونگی گرده افشانی درختان دوپایه مانند خرما را بنویسید.

20- درختان میوه بر اساس شرایط محیطی رشد به چهار گروه طبقه بندی می شوند، نام ببرید و مثال بزنید.

21- درختان میوه مناطق سردسیری به دو دسته اصلی تقسیم می شوند، نام ببرید و مثال بزنید.

22- درختان میوه زیر مربوط به کدام مناطق است؟ الف- پسته (.................)

ب- موز و خرما (......................) ج- انبه (...................)

د- به و انگور (......................) ه- هلو و شلیل (.....................)

و- انار و انجیر (.......................)

23- روش های مختلف تکثیر درختان را نام ببرید.

24- متداولترین روش های تکثیر درختان را بنویسید.

25- به چه دلیل بر روی گیاه پایه، عمل پیوند زدن انجام می گیرد؟

26- دو کار اساسی که قبل از احداث باغ باید انجام شود را بنویسید.

27- بررسی وضعیت بافت خاک قبل از احداث باغ، توسط چه کسانی و چگونه انجام می شود؟

28- در انتخاب نوع درختان برای کشت، توجه به چه نتایجی برای تصمیم گیری موثر است؟

29- شرایط محیطی منطقه از نظر آب و هوا قبل از احداث باغ شامل چه مواردی است؟

30- سه مورد از مسائلی که در تصمیم گیری و احداث باغ تاثیر جدی دارند را نام ببرید.

31- معمولا فاصله درختان در باغ ها به چه عواملی بستگی دارد؟

32- چرا درختان را باید با نظم خاص و فاصله مناسب کاشت؟

33- طرح کاشت درختان یعنی چه؟

34- طرح کاشت درختان با توجه به کدام نکات طراحی می گردد؟

35- طرح های متداول کاشت درختان را نام ببرید.

36- نخستین کار پس از مشخص شدن محل غرس (کاشت) درختان را بنویسید.

37- به هنگام کاشت درختان، خاک قسمت بالایی گودال را با چه موادی مخلوط می کنند؟

38- روش کاشتن نهال در گودال چگونه انجام می گیرد؟

39- منظور از قرار گرفتن طوقه درخت روی خاک چیست؟

40- چرا بلافاصله پس از کاشت نهال، آن را آبیاری می کنند؟

41- مراقبت های ویژه پس از کاشت نهال یا درخت(عملیات داشت) را نام ببرید.

42- به چه عملیاتی در باغداری داشت می گویند؟

43- مقدار نفوذ و سرعت حرکت آب در خاک به...................و................... بستگی دارد.

44- چرا برای آبیاری درختان از روش های مختلف آبیاری استفاده می شود؟

45- روش های آبیاری درختان را نام ببرید.

46- روش آبیاری کرتی را توضیح دهید و معایب این روش را بنویسید.

47- آبیاری تشتکی چگونه انجام می گیرد؟

48- متداول ترین روش آبیاری تحت فشار چیست و چگونه انجام می شود؟

49- با توجه به توضیح نام آبیاری را بنویسید: الف- نام دیگر آبیاری کرتی (....................)

ب- موجب صرفه جویی در مصرف آب می شود. (......................)

ج- فضایی به قطر 50 سانتیمتر تا 2 متر دور درخت ایجاد می شود. (.......................)

د- مصرف آب در این روش زیاد است (.....................)

50- در آبیاری قطره ای تعداد قطره چکان با توجه به سن درخت،..........تا.......... عدد می باشد.

51- ویژگی و مزایای شبکه آبیاری قطره ای را بنویسید.

52- هرس درختان یعنی چه؟

53- مزایای هرس درختان را بنویسید.

54- زمان هرس درختان چه موقع است؟

55- به هنگام هرس درختان، دمای هوای منطقه باید در چه حدودی باشد؟

56- انواع جنگل را نام ببرید.

57- چگونگی به وجود آمدن جنگل طبیعی را بنویسید.

58- جنگل مصنوعی چگونه ایجاد می شود و چه نام دیگری دارد؟

ب- دامپروری

( زنبور عسل، کرم ابریشم، آبزیان)

1- حشراتی مانند............... و...............نقش بیشتری در زندگی انسان دارند.

2- مورد استفاده عسل و ابریشم چیست؟

3- محصولات زنبور عسل را نام ببرید.

4- فایده مهم زنبور عسل را در کشاورزی بنویسید.

5- غذای زنبور عسل به دو روش ................. و................. تامین می شود.

6- در تغذیه طبیعی، زنبور عسل از چه موادی استفاده می کند؟

7- برای تغذیه مصنوعی زنبور عسل از چه ماده ای استفاده می شود؟

8- در بهار و زمستان شربت کندو را با چه نسبتی مخلوط می کنند؟

9- زنبور داران به چه دلایلی به کندو شربت تحریکی (تشویقی) می دهند؟

10- در چه صورت تخم ریزی توسط ملکه افزایش می یابد؟

11- چرا کندو اقدام به بچه دادن (بچه کندو) می کند؟

12- کندو به دو صورت................. و................... افزایش می یابد.

13- دلایل افزایش (تکثیر) طبیعی یک کندو را بنویسید.

14- با افزایش جمعیت کندو، ملکه قدیمی چه کاری انجام می دهد؟

15- به هنگام تکثیر طبیعی کندو، زنبوردار چه کاری باید انجام دهد؟

16- تکثیر مصنوعی کندو چگونه و در چه فصلی انجام می گیرد؟

17- به چه دلیل بیماری به سرعت در میان زنبوران عسل شایع می شود؟

18- چرا در کندو رعایت موارد بهداشتی بسیار مهم است؟

19- برای پیش گیری از بروز بیماری در کندو، چه اقداماتی باید انجام بگیرد؟

20- چهار مورد از فواید پرورش کرم ابریشم را بنویسید.

21- در پرورش کرم ابریشم هر مورد در چه مصارفی استفاده می شود.

الف- پیله (.......................) ب- روغن شفیره (......................)

ج- شفیره (......................) و (...................)

د- فضولات کرم (.......................)

22- دوره زندگی کرم ابریشم شامل چه مراحلی است؟ نام ببرید.

23- در فصل............... تخم های پروانه به کرم ابریشم تبدیل می شوند.

24- برای تغذیه کرم ابریشم به چه نکاتی باید توجه کرد؟

25- تلمبار چیست؟

26- به محل مخصوص پرورش کرم بالغ ابریشم................. می گویند.

27- خصوصیات و نشانه های کرم ابریشم در مرحله تنیدن پیله را نام ببرید.

28- در چه مرحله ای کرم ها را به قالب های مخصوص تنیدن پیله هدایت می کنند؟

29- آبزیان را تعریف کنید.

30- آبزیان به دو دسته کلی................و................تقسیم می شوند.

31- دو گروه مهم آبزیان جانوری را نام ببرید و مثال بزنید.

32- نقش آبزیان را در زندگی انسان بنویسید.

33- میزان جذب پروتئین گوشت ماهی در بدن چند درصد است؟

34- مواد موجود در گوشت آبزیان را نام ببرید.

35- ویتامین های محلول در چربی گوشت آبزیان را ذکر نمایید.

36- از آبزیان در چه مصارفی استفاده می شود؟

37- عامل مهم برای ادامه زندگی و رشد ماهیان چیست؟

38- ماهیان پرورشی از نظر دمای آب به دو دسته ............. و.............. تقسیم می شوند.

39- ماهیان گرمابی را با ذکر مثال تعریف کنید.

40- بهترین دما برای رشد ماهی گرمابی........... درجه و در گرمای کمتر از..........درجه رشد و نمو ندارند.

41- ماهی سردابی را تعریف کنید و معروف ترین ماهی این گروه را نام ببرید.

42- استخر خاکی پرورش ماهی گرمابی باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟

43- در انتخاب محل استخر پرورش ماهیان گرمابی چه عواملی باید مورد بررسی قرار گیرد؟

44- خاک محل استخر ماهی گرمابی باید دارای حداقل ......... درصد رس باشد.

45- برای آماده کردن استخر پرورش ماهیان گرمابی چه کارهایی باید انجام بگیرد؟

46- غذای ماهی به چند روش تامین می شود، نام ببرید.

47- غذای طبیعی یا زنده ماهی چیست؟

48- در پرورش ماهیان گرمابی چگونه تولید غذای زنده را افزایش می دهند؟

49- برای غذای طبیعی (زنده) کپور ماهیان مثال بزنید: الف- آمور(.......................) ب- نقره ای (.....................) ج- بیگ هد (....................)

د- معمولی (......................)

50- غذای ترکیبی چیست و چگونه تهیه می شود؟

51- غذای ترکیبی ماهیان گرمابی را با توجه به چه عواملی تهیه می کنند؟

52- به چه دلایلی رعایت موارد بهداشتی در پرورش ماهی دارای اهمیت خاصی است؟

53- عواملی که در پرورش ماهی از بروز بیماری جلو گیری می کنند را بنویسید.

54- دو روش تکثیر ماهیان را نام ببرید و محل انجام آنها را ذکر نمایید.

ج- صنایع غذایی

1- استفاده از فناوری پیشرفته چه تاثیری بر روی صنایع غذایی گذاشته است؟

2- هدف از نگه داری مواد غذایی را بنویسید.

3- منظور از روش نگه داری مواد غذایی چیست، با ذکر سه مثال.

4- چهار روش نگه داری مواد غذایی به وسیله گرما را نام ببرید.

5- کمپوت را تعریف کنید.

6- مارمالاد چیست؟

7- میوه هایی مانند سیب یا کیوی برای تهیه مارمالاد چه خصوصیاتی باید داشته باشند؟

8- برای جلو گیری از شکرک زدن مارمالاد چه کاری انجام می شود؟

9- در صنایع غذایی به چه محصولی کنسرو گفته می شود؟

10- روش تهیه مربا را بنویسید.

11- مزایای روش نگه داری مواد غذایی به وسیله انجماد (سرما) را بنویسید.

12- انواع روش های انجماد مواد غذایی را نام ببرید.

13- در کدام روش انجماد، مواد غذایی با صفحات سرد کننده در تماس هستند؟

14- در روش مستقیم یا فرو بردن مواد غذایی در محیط سرما زا از چه موادی استفاده می شود؟

15- مراحل انجماد ماهی صید شده را بنویسید.

16- پوشش های ضد تبخیر برای پوشاندن ماهی منجمد را نام ببرید.

17- در صنایع غذایی عمل خشک کردن (آب گیری) را تعریف کنید.

18- اساس کار خشک کردن میوه و سبزی را بنویسید.

19- انواع روش های خشک کردن میوه و سبزی را نام ببرید.

20- علل اصلی خشک کردن مواد غذایی را بنویسید.

21- منظور از بسته بندی مواد غذایی چیست؟ (تعریف)

22- فایده های بسته بندی مواد غذایی را بنویسید.

23- خصوصیات مواد اولیه بسته بندی مواد غذایی را بنویسید.

24- پوشش و بسته بندی مواد غذایی باید در مقابل چه عواملی مقاوم باشد؟

25- مواد اولیه بسته بندی غذا باید کم ترین ضرر را به .............. برساند.

26- با توجه به توضیح نام مورد نظر را بنویسید: الف- در این روش وزن و حجم مواد

غذایی کاهش می یابد (......................)

ب- در این روش از ضایعات مواد غذایی جلو گیری می شود (.....................)

ج- با این روش آب موجود در محصول حذف می گردد (....................)

د- انسان های ما قبل تاریخ از این روش برای نگه داری مواد غذایی استفاده می کردند (...............)

ه- متداول ترین، ساده ترین و سریع ترین روش نگه داری مواد غذایی (................)

و- مربایی که از میوه له شده و شکر تهیه می شود (.....................)

                                                                           موفق وپیروز باشید





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
شنبه 2 دی 1391
زهرا سنچولی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.