تبلیغات
کار وفناوری زابل - واحد 7 – خوراک و پوشاک
 
کار وفناوری زابل
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زهرا سنچولی
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


الف- خوراک

1- غذای مناسب باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟

2- مواد مغذی را تعریف کنید.

3- غذای مناسب برای این که نیازهای بدن را تامین کند باید سالم،.................و................. باشد.

4- تنوع غذایی برای تامین...................... مورد نیاز بدن ضروری است.

5- اگر مواد غذایی کمتر از حد نیاز به بدن برسد، چه مسائلی ایجاد می شود؟

6- در صورتی که مواد مغذی بیشتر از حد نیاز به بدن برسد چه مشکلی به وجود خواهد آمد؟

7- دسترسی مردم به مواد غذایی و نحوه استفاده آنها در مناطق مختلف به چه عواملی بستگی دارد؟

8- پنج گروه اصلی مواد غذایی مورد نیاز بدن را نام ببرید.

9- به چه گروه از مواد غذایی، مواد پایه یا عمده می گویند؟

10- گروه متفرقه مواد غذایی شامل چه مواردی است؟

11- چه نکاتی در برنامه غذایی روزانه باید مورد توجه قرار بگیرد؟

12- مقدار مصرف مواد غذایی گروه.................. باید کم و محدود باشد.

13- آیا احتیاجات غذایی انسان در همه مراحل زندگی یکسان است؟ چرا؟

14- در چه شرایط و دوره هایی بدن به مواد غذایی بیشتری نیاز دارد؟

15- در چه مراحلی از زندگی، نیاز بدن به بعضی از مواد غذایی کمتر می شود؟

16- مناسب ترین غذا برای کودک تا سن 6 ماهگی فقط.................... است.

17- نیاز غذایی کودکی از شیر مادر محروم باشد، چگونه تامین می شود؟

18- هر فرد در سنین مدرسه به چند وعده مواد غذایی مغذی نیاز دارد، نام ببرید.

19- در سنین مدرسه (نوجوانی) صرف............... از اهمیت خاصی برخوردار است. 20- چرا صرف صبحانه قبل از رفتن به مدرسه از اهمیت خاصی برخوردار است؟

21- به چه دلایلی نوجوانان به انرژی بیش تری دارند و باید از شیر و لبنیات استفاده کنند؟

22- در سنین نوجوانی، بخشی از انرژی مورد نیاز فرد از طریق................... تامین می شود.

23- در سنین نوجوانی برای تامین انرژی بدن از طریق میان وعده به چه نکته مهمی باید توجه کرد؟

24- سه ویژگی مواد غذایی کم ارزش و مضر را نام ببرید.

25- در سنین نوجوانی از کدام مواد غذایی باید به عنوان میان وعده استفاده کرد؟

26- عادت های بد غذایی در نوجوانی، زمینه را برای ایجاد چه بیماری هایی در بزرگسالی فراهم خواهد کرد؟

27- چرا تغذیه در دوران بارداری و شیردهی مادران اهمیت دارد؟

28- نیازهای غذایی مادران در دوره.................. از دوران............... نیز بیش تر است.

29- آیا هدف از غذا خوردن، فقط سیر شدن انسان است؟ توضیح دهید.

30- غذای خانواده باید با توجه به چه عواملی تهیه شود؟

31- محل صرف غذا باید در محیطی................. و................... و................... باشد.

32- رعایت چه مواردی صرف غذا را دل چسب تر و اشتها را بیش تر می کند؟

33- پنج نکته ضروری به هنگام غذا خوردن را بنویسید.

34- در بین غذا باید از آشامیدن................ و................. خودداری کرد.

35- برای پرهیز از اسراف و اتلاف مواد غذایی به چه نکاتی باید توجه نمود؟

36- هنگام غذا خوردن اجتناب از چه مواردی لازم و ضروری است؟

ب- پوشاک

1- در قسمت پوشاک این موارد را تعریف کنید: الف- لکه ب- لکه گیری

2- قبل از پاک کردن لکه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

3- چرا لکه زدایی از روی پارچه باید به سرعت انجام بگیرد؟

4- روش پاک کردن لکه شمع را بنویسید.

5- اگر لکه شمع روی لباس به روش معمولی پاک نشد، می توان از.................... استفاده کرد؟

6- کدام نکته ایمنی به هنگام استفاده از بنزین سفید باید رعایت شود؟

7- روش پاک کردن لکه جوهر روی پارچه سفید را بنویسید.

8- لکه جوهر بر روی پارچه رنگی چگونه برطرف می شود؟

9- روش لکه زدایی لاک ناخن را بنویسید.

10- اگر لکه لاک ناخن با روش معمولی پاک نشد، چه باید کرد؟

11- چگونگی از بین بردن لکه آدامس یا چسب را توضیح دهید.

12- لکه قهوه یا چای روی پارچه را چگونه پاک می کنند؟

13- در پاک کردن لکه قهوه یا چای اگر اثر لکه باقی بماند، چه باید کرد؟

14- روش برطرف کردن لکه خون روی پوشاک را بنویسید.

15- چرا برای از بین بردن لکه خون نباید از آب گرم استفاده کرد؟

16- اگر لکه خون روی پارچه ماند، چند قطره................... روی لکه ریخته و بشویید.

17- برای از بین بردن لکه های زیر از چه مواد یا محلولی می توان استفاده کرد. الف- شمع (.........................)

ب- جوهر روی پارچه سفید (.....................) ج- جوهر روی پارچه رنگی (......................) د- قهوه یا چای (.........................)

ه- آدامس یا چسب (.......................) و- لاک ناخن (......................) ط- خون (.....................)

18- قبل از شستن لباس ها به چه نکاتی باید توجه کرد؟

19- برای شستن لباس های نخی و کتانی آنها را چه مدت و در چه محلولی خیس می کنند؟

20- برای این که لباس نخی و کتانی پس از شستن چروک نشود، چه باید کرد؟

21- برای سفید کردن لباس های نخی و کتانی می توان از محلول رقیق................... استفاده کرد.

22- در اتو کردن لباس های نخی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

23- برای شستن لباس های پشمی چه مواردی باید مورد توجه قرار بگیرد؟

24- هنگام آب کشی لباس های پشمی چه موادی در آب می ریزند، چرا؟

25- برای خشک کردن لباس پشمی به چه نکته ای باید توجه کرد، چرا؟

26- برای شست و شوی لباس های بافتنی چه باید کرد؟

27- کدام لباس ها را پس از شستن نباید آویزان کرد، چرا؟

28- بهترین روش خشک کردن لباس های پشمی را بنویسید.

29- روش اتو کردن لباس های پشمی را بنویسید.

30- چرا لباس های بافتنی را نباید اتو کرد؟





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
شنبه 2 دی 1391
زهرا سنچولی
شنبه 31 فروردین 1392 09:50 ب.ظ
خسته نباشی خیلی زحمت کشیدی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.