تبلیغات
کار وفناوری زابل - دونات‌
 
کار وفناوری زابل
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زهرا سنچولی
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
مواد لازم:

  •   مایه خمیر: یك قاشق سوپ‌خوری
  •   آب ولرم: یك پیمانه
  •   آرد: سه و سه‌چهارم پیمانه
  •  شكر: دو و یك‌چهارم قاشق سوپ‌خوری
  •   بیكینگ‌پودر: یك‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  •   روغن مایع: یك‌سوم پیمانه
  •   تخم‌مرغ: یك عدد
  •   شیر: دو و یك‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  •   نمك و وانیل: به میزان لازم
طرز تهیه:

1- مایه خمیر را همراه یك قاشق سوپ‌خوری از شكر روی آب ولرم پاشیده و 5دقیقه زمان دهید تا عمل آید.

2- در ظرفی مناسب آرد، نمك، بیكینگ‌پودر و شكر را با هم مخلوط كنید، سپس مایه خمیر عمل آمده را بریزید و بعد به ترتیب باقی مواد را اضافه كنید.

3- خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده به مدت 45دقیقه استراحت دهید.

4- در این مرحله خمیر را به ضخامت 0.5 میلی‌متر و به شكل مستطیل باز كنید.

 5- دو قالب دایره در 2 سایز بزرگ و كوچك انتخاب كنید. ابتدا قالب بزرگ را زده و بعد با قالب كوچك یك‌بار داخل آن بزنید.

6- دونات‌های به دست آمده را در یك سینی كه از قبل آردپاشی شده است بگذارید و روی آن را حوله بكشید و مجددا 45 دقیقه استراحت دهید.

7- روغن را داغ كرده، دونات‌ها را داخل آن سرخ كنید. دقت كنید كه دونات‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند تا كاملا مغزپخت شوند.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
سه شنبه 15 اسفند 1391
زهرا سنچولی
پنجشنبه 23 شهریور 1396 10:25 ب.ظ
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website
yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like to know where u got
this from. cheers
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر