تبلیغات
کار وفناوری زابل - شیرینی بیسکویتی
 
کار وفناوری زابل
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : زهرا سنچولی
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

شیرینی بیسکویتی

بیسکوتی

مواد لازم :

آرد سفید                                  دو پیمانه

تخم مرغ زده شده                     دو عدد

شکر                                        یک پیمانه

پوست پرتقال رنده شده            نصف قاشق چایخوری

وانیل                                       نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                             یک چهارم قاشق چایخوری

 پسته بو داده شده                  دو سوم پیمانه

بادام زمینی بو داده شده               یک سوم پیمانه

طرز تهیه :

بیسکوتی

 

آرد را در یک ظرف ریخته و تخم مرغ، شکر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و بیکینگ پودر را به آن اضافه نمایید.

 

 مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یک دستی به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه کرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

 

 

بیسکوتی

 

سپس خمیر را به طول 20 سانتیمتر رول نمایید.

 

بعد از آن رول ها را داخل ظرف فر که درون آن کاغذ روغنی قرار داده اید، بگذارید.

 

ظرف را به مدت 30 دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت ( 180 درجه ی سانتی گراد ) قرار دهید.

 

 

بیسکوتی

 

ظرف را از فر بیرون آورده واجازه دهید تا خنک شود.

در نهایت رول ها را به اندازه ی یک سانتیمتری برش داده  ودوباره آنها را به مدت 25 دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید.

بعد از بیرون آوردن برش ها مجدداً بگذارید تا خنک شود.

میتوانید این شیرینی را همراه با چای به عنوان عصرانه میل کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
یکشنبه 13 اسفند 1391
زهرا سنچولی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.